fredag 10. juli 2009

Noen action piks

Det er altså ikke lett å prøve en slynge og ta bilder med lillemann som ikke er noe samarbeidsvillig. "Kom så skal vi gå en liten tur!" litt betenkningstid "nei" Men mamma vil jo prøve slynga!!!! så vi prøver overtalelse og litt kos og lek. Så kommer han oppi slynga. Og tenker på om han er enig med morra om han skal sitte der eller om han skal ned på gulvet og bygge hus med Lego. Og mens mor studerer halen på slynga med lomme så bestemmer lillemann for at han vil ned!
Men skal ikke vi på tur? Kom! Vi prøver slynga.
Men nei da, han vil ned!
Så da må vi nok prøve den en annen dag når lilleman vil være med :)

Så var det noen forsøk på å prøve de nye lommebleier på men det var heller ikke noe lett oppgave. Har en et-og-et-halvt-år gammel krabat tid til å stå modell for den dumme kameraet til mor? Ikke når det er andre ting å utforske!
Det er jo så mye spennende ute! Må se hva som skjer! Men, mamma! Jeg har griset så mye her på vinduet at jeg ikke ser noe! Skal jeg vaske?Det var ikke sjanse å få på enda en ny bleie for å prøve. Men vi vet jo at FB passer helt fint! Jeg likte Swaddlebees lommebleien veldig godt! Den sitter fint på og kjennes myk og deilig inne.
Her er det et sammenligning bilde av Fuzzi Bunz i størrelse M og Swaddlebees i str. LEnten er det FB som er veldig store i størrelser eller det er Swaddlebees som er små for FB i M er faktisk bittelitt større enn Swaddlebees i L. De er omtrent like breie og lange men FB har litt lengre flapper/vinger som gir litt mere vidde over magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!