lørdag 4. juli 2009

Glemte jo å vise!

.......den søte buksen jeg strikket til lillemann av byttegarnet jeg fikk i en liten garn bytte runde vi hadde på Tøybleier.no
Jeg fikk 6 nøster av mørkegrønn Heilo garn også hadde jeg akkurat kjøpt da lime Vilmark som er bittelitt tynnere men det gikk helt fint å bruke de sammen i denne buksen.
Likte mye bedre å strikke med Heilo og Vilmark enn med Østlands/Mor Aase tykkelsen for da stemte størrelsen mye bedre og busken ruvet mindre. Var litt usikker om vi skulle beholde denne eller gi den i gave men så fant vi ut at vi må jo også ha noen søte kule bukser til sommeren :) så da fikk lillemann lov å bruke den. Så da er den vasket og lanolisert og brukes om sperrelag over tøybleiene hannes. Vi har jo tidligere farget flere av bleien hannes i den mørke flaskegrønne fargen så da passer jo buksen ypperlig over dem :) Fargene skal jo stemme fra ytterst til innerst :)
Jeg brukte akkurat en nøste med lime Vilmark til denne og litt mere av den mørkegrønne Heilo. Hadde akkurat ikke nok til et av vrangbordene rundt leggåpningen med den ene nøsten så der måtte jeg bruke litt til av en annen. Har enda nesten 5 nøster å bruke opp og det skal bli en longies og mulig en vest/trøye til lillemann av det etterhvert. Har ikke så god tid nå men må jo fikse noen bukser til ham også til høsten for han ser ut å ha vokst ut av de fleste longiesene hannes.

2 kommentarer:

  1. Så bra at Heiloen kommer til nytte :D Veldig kul bukse, jeg digger turtlebutt-mønsteret!

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!