fredag 26. mars 2010

Monsterbukse "Sanna"

Da er det enda en monsterbukse som er ferdig :) Denne er til skjønn lita (eller skulle jegkanskje si stor?) jenta på 4 år. Den forige monsterbuksen jeg har strikket var til hennes lillebror Luca så nå var det henns tur :)
Syns det er så vanskelige å fange opp rosa og lilla farger på bildene. Buksen er strikket i nydelig rosa og lilla med varme brune striper og litt grønt. Her har jeg prøvd ta bilder ute med litt bedre gjengivelse av fargene men alikevel ikke helt 100% rett.

Enda et alienmonster som er helt likt det monsteret som er på lillebror sin bukse. På fremsiden er det brodert på Sanna som er navnet til den søte eieren :)

Buksen er strikket i str. ca 5 år. Jeg har brukt 3 forskjellige merker superwash garn på denne: rosa og grønne garnet er Trysil superwash, det brune er Falk og det lilla er Mor Aase. Det gikk 263 gr til denne.

Nå håper jeg bare på at buksen passer og faller i smak.

post signature


11 kommentarer:

 1. Nok et prakteksemplar fra deg :D skikkelig stilig :D

  SvarSlett
 2. Den var stilig. Heldig den som får. Trur eg må hiva meg på monsteret sjølv når eg snart får barnehagebarn.

  SvarSlett
 3. Stilig bukse! Kanskje må eg prøve meg på ei slik til ei av mine prinsesser:) Det hadde nok falt i smak!

  SvarSlett
 4. Knallflott!! Har så lyst å strikke slike sjølv og, må berre finne ut kven eg kan strikke til. ;) Ha ei fin påske!

  SvarSlett
 5. Takk, Torunn :) Det er sikker noen som lir glad for en sånn i gave fra deg :)

  SvarSlett
 6. Kuleste monsterbuksen jeg noen gang har sett, lillesnuppa mi på 4 år ble helt i hundre når hun så den. Og ullbuksen hun bruker nå er begynt å bli litt for kort i beina så det spørs om ikke neste vintersesong starter med ei splitter ny monsterbukse ala Starmom :-)

  SvarSlett
 7. Takk, Hege :)Det er bare la deg inspirere! Har du sett de andre monsterbuksene jeg strikka? Har enda en på jente monsterbukse på pinner nå som skal være litt annerledes :) Se på Cranky pants sin sia for de har masse fint!

  SvarSlett
 8. Hei

  Monsterbuksene dine er kjempefine!
  Jeg har sett alle av de før. På en internett side.Det er noen år siden jeg så de.
  Ser du etter de eller? Fargene er jo ikke like, men alt annet er likt. Av forskjellige typer monster.

  SvarSlett
 9. Hei-hei :) takk for koselig komentar :) Om du har sett buksene før må det jo nesten være her på bloggen min for jeg trur at jeg har bare lagt dem ut her ;) Ellers er det jo mange som strikker monstrebuksene så det kan jo være andre som viste frem sine ;) Noen av mine monsterbuksene er helt egendesignede (som f.eks. flodhesten. aliens, løven eller det fine skjørtet jeg strikker på mine bukser) mens andre (som f.eks. drage/krokodille) er også inspirert av andre men tegnet og strikket av meg :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!