torsdag 25. mars 2010

Earth hour.

Skal du delta i Earth hour iår? Det skal vi! Lørdag 27. mars kl. 20.30 slukker vi alle lys i huset :)

Earth Hour er et globalt arrangemang som arrangeres av WWF, med et mylder av samarbeidspartnere rundt om i verden. Det er en verdensomspennende symbolsk markering der folk over hele verden blir oppfordret til å slukke lyset en time for klimaet. Alle med tilgang til en lysbryter har sjansen til å bidra. Kampanjen er et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringer. Budskapet om samarbeid mot klimaendringer går både til verdens ledere og til alle som deltar. Samtidig minner Earth Hour om sammenhengen mellom klimautfordring og energibruk.
Les mer om kampanjen og meld deg på her .
Vi hadde en superkoselig Earth hour markering ifjor: der vi snakket om det med ungene på forhånd og de følgte ivrig med klokka og ordnet med massevis av stearinlys rundt om i stuen. En halv time før kom ei vennina av meg på besøk og hun syns det var så bra med en slik kampanje. Så like før Earth hour startet slo vi av alle lys, data, TV og tente masse stearinlys. Vi satt i sofa og snakket og sang litt og fortelte vitser og løste gåter og strikka litt i mørke også. Det var så koselig at vi blei sittenes i mørke i nærmere 2 timer :) Så iår satser vi på en like koselig markering.
Blir du med? Håper så mange som mulig som blir med i markeringen :)
post signature

2 kommentarer:

  1. Lørdag 27. mars, ja? (søndag er 28. mars på min kalender)
    Vi sitter i bilen på det tidspunktet, så huset kommer til å være mørklagt, men jeg tror ikke det er anbefalt å slå av lysene på bilen...

    SvarSlett
  2. Du har jo helt rett, Tara! Det skulle jo stå lørdag, he-he. Har gått litt fort i svingene når jeg skrev innlegget.

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!