lørdag 13. mars 2010

Luca monsterbukse med seler.

Denne monsterbuksen var jeg nok feridg med tidligere i uka men pga datatrøbbel kunne jeg ikke blogge om den før nå.

Det blei bestilt et romvesen monster på den :) og her blei det en grønn alien med røde antenner :) Forran på buksen er det bordert inn navnet på den heldige eieren: Luca.

Tenkte lenge på hvilke knapper jeg skal velge til den: liker veldig godt kontraster og syns de eplene(eller er det kirsebærene) passet fint og fanget opp det grønne og røde i stripene/monster/navnet men så likte ejg veldig godt de lyseblå elefantene som gikk nesten tone i tone med bunnfargen( de passer mye bedre i virkeligheten enn på bildet)

Til slutt valgte jeg de røde og grønne eplene/kirsebærne og den nye eieren var nok enig. Skulle prøve å få lillemann til prøve den på og stå modell men han var ikke i humør, he-he. Får se om han vil det etter luren sin idag :)

Denne er strikket Rubin (det lyseblå og safir grønt garn) og Smart (mørkeblå og rødt garn) i str ca 1,5 - 2,5 år. Det gikk 225 gr til den.

Og nå skal jeg strikke ferdig en monsterbukse med et likt monster på rumpa til Lucas storesøster. Og den er i rosa og lilla og brunt :) Helrig å strikke i jentefarger!

post signature


9 kommentarer:

 1. Kjempe stilig Vera :D dine monsterbukser er virkelig inspirerende :D

  SvarSlett
 2. hehe, den tøffeste monster buksa jeg har sett til nå :o) god helg

  SvarSlett
 3. Disse buksene er så koselige.
  Koselig med en egen vri.

  Ha en god uke, Vera!

  SvarSlett
 4. Vera, du er så flink :) Angående garnet til regnbuevesten jeg strikker så er det Kaunigarn. Det ble kjøpt hos 123knit.com, men ser ikke ut til at de har det nå. Strikkinnom.no har garnet, men ikke i samme farger!

  SvarSlett
 5. Så utrolig stilig! Likte godt romvesnet!

  Skjønner at du er opptatt av miljø du også. Kanskje du kunne tenke deg å bli med her?
  http://etsunnereliv.diskusjonsforum.no/

  SvarSlett
 6. Så ufattlig kul bukse! Hvor har du fått fatt i denne oppskriten? Jeg har nettopp fullført en helt enkel monsterbukse hvor jeg har brodert på tenner og øyne, men denn versjonen og i tillegg meg seler likte jeg veldig godt. Hvor kan jeg får tak i oppskriften?

  SvarSlett
 7. Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, AnnePanne :) Denne designen er min egen. Så opskriften er i mitt hode og bland noen strikkenonateter for øyeblikket, hehe. Men kanskje kommer den i en bok eller noe en gang når jeg får tid :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!