mandag 8. mars 2010

Jeg sendte fra meg en gave

Det er nok noen uker sia jeg sendte pakken men det skulle jo være hemmelig hvem pakken kom ifra så da kunne jeg ikke blogge om det før nå, etter avsløringen. Jeg var med på hemmelig venn runde på tøybleier.no "Tøybleie feen" og fikk en gave fra en selv tidligere.
Det var artig at jeg fikk en liten jente å lage gave til så da slå jeg meg helt løs med skikkelige jentefarger og først strikket jeg denne:og det er ikke bare en skjørt men en bleiebukse med skjørt på ;) Slik at den kan brukes over tøybleier som sperrelag. Denne er strikket i Villmark som er et mykt, tynt og fint garn til sommerbruk. Det gikk 97 gr til den. Her får vi bamsen til å sitte modell med buksen på :)Så hadde jeg strikket en bleiebukse til i Safir garn som kan bode brukes på natt og dag. Det gikk 81 gr til denne buksenOg siden mammaen til den heldige tøybleiebrukeren som skulle få en gave av meg har akkurat tatt over en tøybleiebutikk tenkte jeg at de har alle mulige fabrikkproduserte bleier å velge mellom så da sydde jeg heller en bleie selv frem for å kjøpe noe til dem.Valgte fargene på bleia for å matche ullbuksene. Lilla/rosa ooga booga stoff til utsiden, herlig myk cerise bomuls velur inne og bambus frote og bambus fleece innsydd inne. Noen nerdebilder av bleia må jo til, he-he. Et innlegg sydd inn på den ene sia slik at bleia tørker fort. Noen skjevheter litt her og der på bleia men ellers er den helt fin :) Alt passet vist bra og falt i smak skal jeg tru tilbakemeldinger :)

post signature


10 kommentarer:

 1. Stilig bleie. Du laget en skikkelig jentegave. Jeg koser meg også når jeg kan lage jentegaver.

  SvarSlett
 2. Veldig søte bleiebukser.

  SvarSlett
 3. Og når kommer oppskriftsboka????????? Så herlig idè! Det hadde jeg aldri tenkt på.... Og jeg er så imponert over at du syr bleier sjøl- jeg skal være gla om jeg bare skjønner å bruke dem på baby`n når han kommer, jeg!
  Makan så flink du er!
  Ha en flottfin dag, hilsen Elin

  SvarSlett
 4. Så flott og gjennomført gave da! Kjempefiin!!

  SvarSlett
 5. Takk for ros, snille dere :) Blir jo helt rørt her :)

  Elin Osa: oppskriftsboka er under plannlegging, så kanskje æ må bare få fingrene ut og se om den lar sæ gjennomføre? he-he...

  SvarSlett
 6. Ferdig med buksa :)
  http://renathevimsen.blogspot.com/2010/03/monsterbukse.html , hvis du vil se :) Ble usikker på munnen så valgte å snu, hadde ikke sett nå stripe forran på noen av dine bukser som jeg husket. Ser jo nå at det er stripe framme da, men den funka den munnen der også da :)
  Oppskrifta de er skrevet ut og første ark i min lille "favoritt strikke oppskrifter". Stoler ikke på minnet mitt og laptopen ;)

  SvarSlett
 7. Takk for titten, Renathe :) Munnen funker fint slikt du har laget den også :) Søte monster!

  SvarSlett
 8. Flotte feegave!

  Skjørtet var bare helt nydelig!!

  SvarSlett
 9. Oi, jeg så først dette i bloggen din nå jeg, Vera!!!!

  Tusen hjertelig takk, det var jo snuppa mi som ble den lykkelige eier av denne fantastiske gaven. Vi bruker både bleien og bleiebuksen ofte. Bleiebuksen bruker hver eneste natt, og nå gleder vi oss til det blir sommer og sol og bleiebukse med skjørt på.

  Vera er verdens snilleste!!!!

  SvarSlett
 10. Bare hyggelig, vennen! Godt å høre at det er bruk :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!