onsdag 14. oktober 2009

Ny drage - monsterbukse :)

(klikk på bildene om du vil se større bilder)


Da var enda et monster klar til å flytte ut herifra. Denne monsterbuksen i herlige delikate, rolige blå/hvit/oliven farger blei til et drage - monster!
En selebukse i str. ca 1-2 år. Strikket i et nydelig mykt og lett og deilig garn som heter Sublime: 75% fineste merino ull, 20% silke og 5% kasjmir. Utrolig herlig garn! Klør ikke i det hele tatt! Mitt nye garn forelskelse.
Garnet var meget fint å strikke med så dette var bare fryd! Dette er den første gangen jeg strikker en monster bukse i dette garnet så det blei litt annerledes fasong med det enn med de ullgarn typene jeg hadde jobbet før. Selv om strikkefasthet var lik de andre garn jeg har brukt blei buksen noe smalere i passformen med Sublime enn en annen buksen i f.eks. Rubin garn som jeg holder på med nå. Jeg strikker nok litt stramt så med Sublime kunne jeg godt hatt 10-15 masker mere rundt rumpen men den sitter fint som den er :) Lillemann står modell denne gangen også :) Han er nesten 2 år og buksen sitter fint på ham. Den heldige eieren av buksen har akkurat fylt 1 år så jeg regner med at han passer buksen enda bedre og vrangbordene nederst kan jo selvsagt brettes opp/ned for å regulere lengden på beina på buksen.

Man blir jo litt sliten av fotoseansen og da er det godt å sette seg nedpå litt. Og hva som er bedre å sitte på enn mammas boks med garn? Den er i alle fall gøy å klatre på ;)

Lillemann likte buksen i alle fall veldig godt :) Men den er nok ikke til ham - for på fremsiden av buksen er det brodert navnet på den som skal bruke buksen fremover - Matheo :)
Håper den passer til deg, lille Matheo!


2 kommentarer:

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!