lørdag 26. september 2009

Da er det min tur å gi det videre!

Jeg syns det er så gøy å være med i Pay it forward runde! Jeg hadde meldt meg på hos Rødtopp og du kan se i det forige innlegget hva jeg har fått av henne i gave :)
Opplegget er basert på konseptet fra filmen "Pay it forward" der gode gjerninger og hjelp er gitt mennesker uten å forvente noe tilbake bare gjøre noe godt for noen andre i håp om at de som mottar godhet fra deg kommer til å gi det videre til andre med samme intensjoner :) For det første så vil jeg bare si: alle MÅ bare se filmen! Den er bare helt spesiell. Jeg vil også minne alle om se etter muligheter å gjør noe viktig og hjelpe andre i hverdagen og gi videre godhet og hjelpsomhet til andre akkurat som vi blir oppmuntret i filmen. Så vil jeg veldig gjerne gi en gave til dere og håper dere vil delta i en gaverunde med PIF.
Slik fungerer denne runden:
 • Du kan melde deg på hos meg ved å skrive det i kommentar til dette innlegget.
 • Du bør ha egen blogg, så du også kan spre budskapet. Men jeg syns du kan også gjøre det via et internettforum du er med f.eks. og lage informsjonstråd der.
 • Du skal ha lysten til å glede andre. Du trenger ikke å kunne sy, strikke eller hekle. Gaven kan være hva som helst av ting du lager selv: kanksje du vil bake til noen? eller lage en scrapbook til noen eller noe annet?
 • Du skal gi det videre til andre og sende dine egne 3 gaver av sted innen de neste 365 dagene.

De første tre som melder seg på PIF her hos meg, får en gave av meg innen et år, altså det blir ikke idag kanskje ikke denne måned men det kommer i alle fall i løpet av et år.
Det eneste jeg ønsker at du gjør for meg er at du gir det samme løfte i din egen blogg og sprer gavegleden videre.
Vil du være med?

6 kommentarer:

 1. Heia!

  For en kjempegod ide!

  Eg vil veldig gjerne være med på PIF.


  Mvh

  Ruth på tøybleier :D

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne være med på denne utrolig kule ordningen :)

  Hilsen LilleDelfin på tøybleieforumet :)

  SvarSlett
 3. Så koselig, Linda, at du vil være med :)

  SvarSlett
 4. Jeg blir også gjerne med! Liker å gi, og liker å få! :-)

  SvarSlett
 5. Så koselig, Smula :) da må jeg begynne å pønske på gaver til dere damer :) Nå er Ruth sin gave ferdig og skal sendes av sted imårra :)

  SvarSlett
 6. Så spennende!! Jeg gleder meg sååå allerede. Gaver er gøy!
  Og du er jo så flink til så mye! Både bleiebukser, ammeinnlegg og bind står høyt på lista her! Og sikkert masse annet fint du kan finne på og som vi blir kjempe glad for :D

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!