fredag 24. desember 2010

Storesnuppa strikker julegaver iår også :)

Det går litt i bølger hvor mye eldste jenta mi på 11,5 år vil strikke, men litt før jul bestemte hun seg for 4 av hennes venniner skulle få luer av henne i julegave :) Så her er resultatet av hennes arbeid. Jeg hjelp selvsagt litt ;) for det å strikke vrangbord,det syns hun er kjedelig, he-he, så det måtte jeg hjelpe henne med, også felling på slutten, men resten strikket hun selv.
Den første var i Easy fra Sandnes. Det gikk 92 gr. til denne. 
 Så blei det en i Vamsegarn til vrangbord og resten er i Cocoon. Det gikk 72 gr. til denne. Blei et lite bom på den brune fargen i Cocoon og Vamsegarn, for de var ganskeså forskjellige, men vi broderte på en blomst så det blei veldig ok :) Og denne strikket vi en liten snor på toppen av, blei ganske stilig, syntes hun.


Også strikket hun enda en i Vamsegarn. Det gikk 70 gr. til denne.Og den siste lue hun har strikket blei faktisk ferdig på lillejulaften. Denne er strikket i kongeblå, turkis og svart Fritidsgarn. Det gikk 73 gr. til denne. Og den har også en liten morsom snor på toppen.

Fargene på alle luene hadde hun valgt selv etter fargene på jakkene venninene bruker så vi håper de blei fornøyde med sine gaver :) Mor ser i alle falle meget stolt av snuppa si som ordner så fine julegaver!

5 kommentarer:

 1. Så flink ho er å strikke!!
  Og kjempeheldige venninner som fekk så flotte luer :)

  Ha ei fortsatt flott jul!

  SvarSlett
 2. så stilige luer alle sammen. Flott av henne å lage slike til venner :) ha en flott jul videre!

  SvarSlett
 3. Så stilige luer dattera di har laga! Flott å lage julegavene selv!

  SvarSlett
 4. Så imponerande, kjempe flink datter du har. Alle luene var jo kjempe stilige, så tipper veninnene var meget fornøgde. (Bør de være syns eg iallefall ;-) Godt nytt år.

  SvarSlett
 5. Takk, Cecilie! Venninene er tilsynelatende fornøyde :) Alle bruker luenepå skolen i alle fall :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!