søndag 19. desember 2010

Noen butikker må man bare elske!

Ja, det kan jeg si :) Her er det 2 butikker jeg må bare si at jeg elsker! Lykkedragen  Hun har massevis av fine stoffer og tilbehør til å sy både tøybleier og masse annet fint :) denne uken fikk jeg en fiiiiin pakke derifra med hamp feece som de egentlig var heeeeelt fri for, men som Nina har selvsagt kalrt å skaffe til meg :) bare litt i alle fall, men det hjelper på! Jeg kjøpte også noe PUL stoffer til å sy bind og bleier og våtposer ut av: ugler og batikk
Jeg hadde også lyst å bestill en halv meter av nydelige lima/turkis blomster på PUL stoff men det hadde ikke dem igjen :( Greit tenkte jeg. Men så denne uka fikk jeg en liten pakke til fra Lykkedragen :) og i den sendte Nina til meg en julegave!
Hun hadde noen rester igjen og selv om de ikke var store bitter blir de til fine våtposer og bind og ammeinnlegg! Og kanskje jeg klarer å få til en liten bleie til nybabyen? Slikt må man bare elske! Super service på Lykkedragen! Så anbefaller på det varmeste å handle der :)
Fikk en liten gave fra Bleieboden denne uka :) Jeg vant en Itti Bitti AIO bleie i Tøybleier.no julekalender men hadde veldig lyst på en SIO med polkadots og det var ingen problem for Bleieboden! De sendte meg nydelig fin rød polkadots :)


Julaften kom tidlig til meg :) 
Så vil jeg fortelle om enda en super butikk med nydelige hudpleieprodukter Ecobeauty. De har donnert en kjempe fin premie til Tøybleiemamma sin julekalender. 
Så stikk innom hennes blogg og delta i kalenderen! Kanskje vinner du? Eller helst av alt vil jeg vinne dagens premie  selv!!!!

1 kommentar:

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!