tirsdag 14. desember 2010

Gave til julekalender.

Det er mange koselige adventskalendere på nett nå der man kan vinne fine premeier. Tøybleiemamma har en i tøybleiebloggen sin :) Idag kan du faktisk vinne en Weehuggers tøybleie i størrelse 2 med mønsteret Round About, med et bambus innlegg. Bleien er med borrelås.  Stikk innom og se da vell ;)
Og på torsdag 16 desember er det jeg som gir en liten premie til kalendren hennes
En liten julegave er pakket og klar til avsending til den heldige vinneren! Det er prøvepakke med tøybdin og truseinnlegg i tøy og en liten våtpose som man kan med seg i vesken.
For å delta i kalenderluken må du stikke innom bloggen til Tøybleiemamma og skrive inn en komentar her inne ;) Men vent på oppgaven på torsdag! God jul :)

6 kommentarer:

 1. Førstemann! Du lager så masse fint, bl.a. monsterbuksene er superfine!

  SvarSlett
 2. Veldig mye fint her på bloggen din! Likte veldig godt tøybindene og -truseinnleggene. Har ikke prøvd det selv (ennå), men ble litt fristet av å se alle de fine mønstrene.

  SvarSlett
 3. Denne bloggen har jeg aldri sett før, her må jeg absolutt ta meg en runde:) Må si meg enig med Bente, monsterbuksene er kjempefine!

  SvarSlett
 4. Jeg synes at bleiebuksene med fotballag på var veldig kule. Selv om jeg ikke liker fotball. Men har slektninger som gjør det, det må være den perfekte gaven om de skulle få barn en gang. :)

  SvarSlett
 5. Jeg synest monsterbuksene er utrolig stilige! Tøybind har jeg aldri prøvd, krysser fingrene og håper at jeg vinner;)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!