tirsdag 11. januar 2011

Tøyprodukter til kvinner: tøybind, truseinnlegg, ammeinnlegg.

Her kommer det prisliste og litt kort informasjon om tøybind og truseinnelgg, ammeinnlegg og våtposer jeg syr.
For bestilling send meg en mail på virsimon(at)online.no

Truseinnlegg er uten sperrelag dvs at disse er ikke lekkasjesikre og beregnet på bruk til hver dag, små/meget lette blødninger eller små urinlekkasjer, som ekstra ved bruk av mensbeger ol. Innleggene syr jeg i 3 str. Tøy truseinnlegg i str. XSmall er ca 19 x 7 cm store, har 2-3 lag bomulls jersey/interlock og et lag bambus/bomulls velur. Tøy truseinnlegg i str. Small  er ca 21 x 8 cm store, har et lag bomulls jersey/interlock, et lag bambus/hamp fleece eller tynn french terry i bambus/hamp og et lag bambus/bomulls velur. Tøy truseinnlegg i str. Medium er ca 24 x 8 cm store, har 1-2 lag bomulls jersey/interlock, et lag bambus/hamp fleece eller tynn french terry i bambus/hamp og et lag bambus/bomulls velur. Det er ingen tykk kjerne i truseinnleggene slik at de blir så smale som du ønsker det/former seg etter undertøyet på det smaleste.

Priser: 
str. XSmall kr. 55,- pr. stk., kr. 135,- for 3 stk. 
str. Small  kr. 65,- pr. stk., kr. 160,- for 3 stk.  
str. Medium kr. 70,- pr, stk. kr. 175,- for 3 stk.

Tøybind syes med PUL vanntett stoff eller polarfleece som sperrelag. Disse brukes som vanlige bind under menstrasjon eller ved små urinlekkasjer.Tøybind i str. Small er beregnet på liten til middels blødning. Bindene er ca 21 x 6(8) cm store. Str. Medium er beregnet på middels blødning. Bindene er ca 24 x 6(8) cm store. Str. Large er beregnet på middels til kraftige blødninger eller til nattbruk. Bindene er ca 29 x 7,5(9,5) cm store. Str. XLarge er beregnet på kraftige blødninger eller til nattbruk. Bindene er ca 32 x 7,5(10,5) cm store. Jeg bruker bambus/hamp fleece, frote eller french terry og noen ganger zorb som absorberende kjerne i bindene.

Priser:
str. Small  kr. 70,- pr. stk., kr. 175,- for 3 stk.  
str. Medium kr. 85,- pr, stk. kr. 215,- for 3 stk. 
str. Large kr. 105,- pr. stk., kr. 260,- for 3 stk. 
str. XLarge kr. 115,- pr. stk., kr. 295,- for 3 stk. 
Kan også selges i pakker med 3 forskjellige størrelser, send meg en mail for pris.

Jeg syr ammeinnlegg i to varianter: som AIE (alt i ett) med fukttett sperrelagi PUL eller polarfleese på ytersiden og velur inne, samt. helt uten sperralg i bambus/bomull/hamp som kan brukes sammen med f.eks. ullinnlegg for å ungå lekkasjer. Innleggene er runde og syes i 3 str.: str. Small  ca like store som de engans innlegg 10-11 cm i diameter. Str. Medium er ca 12-13 cm i diameter og er litt tykkere. Str. Large er ca 14-15 cm i diameter og er bittelitt tykkere uten å være ruvanes. Selges i pakker av 3 par.

Priser:  
str. Small  kr. 115,- for 3 par. 
str. Medium kr. 130,- for 3 par.
str. Large kr. 155,- for 3 par.
Kan også selges i pakker med 3 par i forskjellige størrelser, send meg en mail for pris. 

Våtposer er fukttette og lukttette poser sydd av et lag PUL stoff med polyester eller nylon glidelås. Brukes til oppbevaring av skitne/våte bleier, bind, ammeinnlegg. Disse syr jeg i 4 størrelser: str. XSmal som er ca str. 14x19cm, passer fint til å ha tøybind/ammeinnlegg/kluter; str. Smal er ca 21x25 cm  fin størrelser til å ha i stellevesken med plass til 1-2 bleier eller andre småtterier; str. Medium er ca 26x30 cm og rommer 4-5 bleier; str. Large er ca 28x40 cm og rommer 6-10 bleier (alt etter størrelsen på bleiene). Posene kan syes med hank til å kunne henge på kroken.

Priser: 
str. XSmal kr. 65,-
str. Smal kr.  75,- 
str. Medium kr. 95,- 
str. Large kr. 125,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!