lørdag 16. januar 2010

Pulsvanter med ugler

Her har jeg strikket et par enkel pulsvanter i Smart/Mor aase superwash garn. Har lenge tenkt at jeg vil bruke ugle flettene en eller annen plass og her var det en fin mulighetSiden garnet i svart vises desverre ikke fletene så godt på bildene men uglene vises i alle fall godt i dagslyset (som vi ikke har så mye av nå for tia, he-he) Her er det et nerdebilde av uglen
Oppskriften er som vanlig noe jeg selv finner på i farta og kan selvsagt forbedres. Tenkte å prøve å strikke dem til å gå lengre opp på armene og ha ribbestrikk der og eller strikke i glattstrikk. Får se om ikke jeg prøver med lysere garn.
Og dette er også fra "lagergarn" og jeg har brukt ca 70 gr garn til dem.

post signature


7 kommentarer:

 1. ååå gleder meg veldig til de kommer i posten;-)

  SvarSlett
 2. Du er flink!
  Jeg driver med et par selvkomponerte pulsvarmere selv, men de blir på langt nær så fine. Og neppe ferdig på lenge (De er tog-prosjektet mitt, men jeg tar ikke såååå mye tog...)

  SvarSlett
 3. Synd ikke mønsteret vises bedre når det er svart strikk på bildene.. Men ser ut til å være kjempe tøffe .. Lille og svart er jo nydelige i hopen og da

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. De var kjempefine, så søt ugle!

  SvarSlett
 6. De ble kjempestilige. Hvor har du fått tak i mønsteret til ugleflettingen?

  SvarSlett
 7. Takk for koselige tilbakemeldinger :)
  Mona: husker ikke hvor jeg har sett det, men det var en uglegenser jeg har sett disse fletene på: uglene går liksom rundt hele genseren som strikkes med raglan armer. Skal se om jeg har oppksrifta/diagramet på dataen så kan jeg maile den til deg. :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!