fredag 15. januar 2010

Batman bleiebukse

Endelig har jeg somlet meg til å ta bildet av bleiebuksen jeg har strikket til lillemann for over 1 uke sia! Det siste året har jeg strikket så mange bukser at det er egentlig litt kjedelig å strikke enda en bukse, he-he, men når alle andre får bukser av meg og min egen lillemann springer bukseløs, hi-hi, må jeg neste ta strikkepinnene fatt og strikke neon til lille gutten min også :) Og siden jeg har lovet meg selv å strikke fra "lager" garnet mitt falt valget på Villmark garn: det blei passelig tynn og lett bleiebukse.

Stprebror er velldig opptatt av superhelter så denne gangen var det Batman som blei bestilt av ham og lillebror blir jo fornøyd med alt storebror er fornøyd med. Ullbuksen er kuret i lanolin og brukes nå som sperrelag over tøybleier.

post signature


9 kommentarer:

 1. stilig!! Liker batman! Tipper det blir den kuleste bleierumpa i byn nå ;)
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. Så tøff den var.
  Fikk meg til å minne meg på at lillesnupp skulle hatt en ny bukse. Har strikket altfor mange som ikke passer:-)

  SvarSlett
 3. Så tøff!!! Har du fiksa både oppskrift og møster sjøl? Jeg har bare strikka dagbukser fra Nøstebarn- boka, men er usikker på den ultimate ullbukse-oppskrifta... Både til dag,- og nattbukser. Gode råd?
  God helg, hilsen Elin

  SvarSlett
 4. Det var en skikkelig stilig bleiebukse :D

  SvarSlett
 5. Takk, damer :)
  Elin Osa: ja, denne buksen er helt etter min hode, he-he. Ikke noe avansert mønster altså. Jeg har lagt ut og samlet sammen flere bleiebukse oppksrifter inne på tøybleieforumet:

  http://tøybleier.no/forum/showthread.php?t=44

  SvarSlett
 6. Denne var det vi kjøpte av deg og må si at jeg er superfornøyd! Kjepegod passform til gutten min og en perfekt dagbukse!

  SvarSlett
 7. Så herlig å høre at dere er fornøyde, Lisa:) vi likte denne veldig godt vi også :) nesten litt synd at lilleman har slutet med bleier, he-he. Tusen takk for tilbakemelding!

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!