søndag 10. januar 2010

Gøy med tøy!

Vi har brukt tøybleier på alle våre tre unger og de første årene med storesøster og mellomste gutten var det greit mens de siste to årene var det virkelig gøy! Lillemann er så heldig å få bruke mange herlige tøybleier i de utroligste variasjoner av mønster og fasonger. Og det har vert ekstra gøy helt siden gutten har begynt å snakke: han er så ivirg å velge bleier han vil ha på selv! For tiden er det to favorter: "fotball beia" h

Vi har 2 slike en med knapper og en med borrelås. Disse har jeg sydd selv og vi har brukt dem i minst 1 år nå. De er nok i minste laget nå og begynner å bli noe stive, he-he, så jeg må si det passer ikke mor hver gang gutten roper "fotball beia på!" Siden de er nesten for små til ham får jeg jo ikke putte flere innlegg i dem og da holder de ikke så godt, hi-hi. Også er det en til bleie han velger veldig ofte: "ape beia"

denne er en lommebleie med sideknapper fra Muksut. Den har mykt bambus frote inne så vi liker den veldig godt! Stor og god lomme som har plass til så mange innlegg jeg måtte trenge og den sitter bra på. Mor sin favorit er det vel ikke for jeg liker best Swaddlebees lommebleier med sideknapping syns sideflappene på dem er litt bedre enn på Muksut men de er vsit ikke like morsom å ha på for lillemann, he-he. Aper er vist mye morsommere enn sirkler.

Så hva gjør det at mor er så pirkete med kneppingen. Bleia sitter bra på uansett, myk og behagelig og velges ofte når vi skal ut. Det er jo gøy å vise frem så søte bleier.

Muksut selges foresten hos Bleieboden (kjempe fint butikk med utrolig imponerende utvalg av tøybleier, tøybind og tilbehør, ullklær og leker. Super servise er det også! Anbefales! )

Så når gutten er så glad i sine bleier er det vel ekstra grunn til å si enda en gang: tøybleier er best! Ingen protest! Det er miljøvennlig, det er mykt og skånsomt mot huden og det er GØY!

post signature3 kommentarer:

  1. Jeg har en award i bloggen min til deg :)

    SvarSlett
  2. oi-oi! så gøy, Hanne! tusen takk :) Løper innom bloggen din og ser :)

    SvarSlett
  3. Skikkelig kule bleier! Vi kom aldri så langt som tøybleier vi, men det er mange som svaerger til det har jeg fått med meg...

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!