mandag 28. desember 2009

Tovet lue

Som jeg har fortalt tidligere har snuppa mi på snart 11 år strikket flere julegaver til sine venner selv. Og her er bilder av tovet lue.

Hun har strikket 2 slike luer en i mørk turkis/blå/lyseblå multifarget garn med mørk turkis rullekant også denne. Vi var litt seine med å få den andre lue ferdig - den var enda litt fuktig på formiddagen på lille julaften slik at når den endelig var tør blei den pakket i hu og hast og hun sprang til vennina si med den. Og vi hadde glemt helt av å ta bilder av den. Men her er det i alle fall den ene lua :)

Enkel modell strikket rundt på en rundpinne med dobbel rullekant nedrest ( her måtte jeg hjelpe selvsagt å få begge kantene på en pinne) Det multifargede garnet er noe jeg kjøpte på e-bay en gang og er bittelit tykkere enn f.eks. Vestlands garn ol. Og til de ensfargede kanter brukte vi Vestlands garn. Tovet i maskinn på 40 gr.

Snuppa blei i alle fall veldig fornøyd med begge luene :) og syns de ble varme og gode. Passet henne akkurat så vi håper at de passer like godt til venninene hennes.


post signature


8 kommentarer:

 1. Så koselig at hun har strikket luer til venninne sine. Herlig!
  Og fine var de og.

  SvarSlett
 2. Såflotte luer! Herlig når barna begynner å like håndarbeid. Ønsker deg en fortsatt god jul!

  SvarSlett
 3. Kjempeflink datter du har!
  Ha en fin romjul hos dere!

  SvarSlett
 4. Så flink jente du har! Du må hilse henne og si at luen var råfin og at hun kan være veldig stolt over seg selv :)

  SvarSlett
 5. Takk for koselige tilbakemeldinger :) Snuppa mi er veldig fornøyd med luene så nå har vi funnet frem flere farger og hun sitter allerede og strikker en til: den skal bli bursdagsgave til beste vennina hennes og en til er i planene til å bli enda en bursdags gave til enda ei vennine :)

  SvarSlett
 6. Så heldig hun er som har fått lære å strikke! Da vet hun hvordan hun kan glede andre og hva hun kan fylle ledig tid med. Kjempefin lue! Koselig å se bilde fra Altafjorden! Har selv bodd på Bossekopp i 7 år for leeenge siden. Var der nettopp, men kjente meg ikke igjen.

  Ønsker deg et riktig godt nyttår!

  SvarSlett
 7. Takk, Hanne og Torunn!
  Du kjente vel Altafjorden sett fra bossekop, Torunn? vi bor nesten i sentrum av bossekop så vi har nydelig utsikt her :) Og klart er Alta bli skikkelig forandret, spesielt de siste årene :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!