mandag 7. desember 2009

And the award goes to......

Da var det min tur til å dele ut award
Etter litt betenkningstid må jeg si at jeg trenger enda lengre tid, he-he.... for det er så mange fantastiske mennekser med herlige, kosleige og inspirernde blogger der ute slik at det er utrolige vanskelig å bare velge 5 å gi award til. Men jeg trur jeg skal gi den til 5 herlige blogger som jeg mener fortjenner litt oppmerksomhet :)
Og vinnerene er (in random order)

Husfruen/Jeano Jeg blei kjent med henne i forumverden for snart 2 år siden og hun har vert en stor inspirasjon for meg når det hjelder strikking! Så mye vakkert som hun skaper! jeg skjønner ikke hvor hun finner tid til alt med 4 barn men når hun klarer det så må jeg og får det til var min tanke. Jeano, du er er en av mine store forbilder :) Takk for inspirasjon!

Anette En koselig jente som er flink med det meste av håndarbeid og brenner for miljø. Bloggen hennes er en herlig frisk pust med innblikk i hennes hverdag. Så varm og lett å like :)

Rødtopp Som syr de fantastiske herlige barneplagg og nydelige velurkjoler og tunika! Jeg drømmer om en slik :)

June hun er kjempe flink med symaskinnen sin :) Nydelige fleecekjoler! ÅÅÅÅÅ, jeg skulle ønsket jeg hadde en slik! Vakre vesker og originale barneklær.

Linda Denne damen er virkelig en strikkemaskinn! Så mye fint hun klarer å produsere! Masse inspirasjon i en herlig blogg som er bare koselig å besøke. Ta en titt i hverdagen hennes og ta tid til å beundre mestreverk! Når jeg bare snakker om drømene å produsere et eller annet klarer Linda å sette det i livet før jeg rekker å blunke ;)


Gratulere, jenter! Jeg setter stor pris på dere :)

post signature3 kommentarer:

  1. Oj så gøy Vera, dette var koselig.

    SvarSlett
  2. Åh, tusen takk Vera:) Setter jeg kjempestor pris på!! :)

    SvarSlett
  3. Bare hyggelig! Dere fortjenner den :) SÅ nå er det bare å finne andre som dere kan gi den til :)

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!