torsdag 10. desember 2009

Den alle-alle siste monsterbukse

(kikk på bilder om du vil se større bilde)


Da har jeg strikket den aller siste monsterbukse! Nå er det slutt! Ingen flere monsterbukser .................. iår. He-he, det kommer nok flere til neste år da ;)

Denne gangen blei det et litt annerledes monster :) Man finner mye inspirasjon på nett og jeg har flere ganger tidligere sett en krabbe på stumpen og har hatt lyst å ordne en krabbe på en av buksene jeg strikker men det høvet liskom ikke slikt. Men denne gangen hadde jeg bestilling på 2 monsterbukser i samme størrelse til en og samme gutt og den ene buksen skulle være med dragemonster på og den andre klarte ikke moren å bestemme hvordan den skulle se ut og jeg fikk utfordringen til å fikse noe fint og da blei denne monsterbuksen født

Jeg blei veldi gfornøyd med den selv og håper de liker den også :) Denne ullbuksen er en selebukse i str. ca 1-2,5 år. Strikket i Smart fra Sandnes.

Og slik ser den ut fremme:

Hadde nok ikke knapper som passet helt til buksen. De som var greie i fargen er epleknapper. De er nok fine og søte men jeg er usikker på om de passer så godt til en krabbemonster, he-he. Så jeg må nok innom butikken seinere idag og finne knapper som passer.

post signature


6 kommentarer:

 1. Hyggelig med kommentar på bloggen :) Baktusskjerf er ypperlig strikk når du vil gjøre noe annet samtidig :D Tror jeg skal prøve meg på ett med litt tynnere pinner og garn senere. Det er vell det som er baktusskjerf? Veldig mange fine ting du lager! )

  SvarSlett
 2. Så kul krabbe-monster-buksa ble! Du er jo en racer på disse!!!
  Jeg har strikket en vanlig monsterbukse, men nå er den for kort i bena, så jeg må nok trå til å strikke igjen. :0)

  SvarSlett
 3. Knall stilig bukse du har strikket :D

  SvarSlett
 4. Nok en herlig monsterbukse fra deg, dette kan du :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk :) Jeg blei veldig fornøyd med buksa selv må jeg si :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!