fredag 20. november 2009

Enkle pulsvarmere i Sublime

Det er så kjekt å ha noe på pinner som blir feridig fort, veldig fort! Uten alt for mye tankearbeid også... Så det var litt gøy å strikke et par enkle pulsvarmere og enda mer fryd å jobbe med et så herlig garn som Sublime merino/silke/kasjmir blanding! Begynte med pulsvarmere på lørdag da jeg var i et styremøte men jeg blei jo ikke enig med meg selv om hvor mange masker jeg skal bruke så hele møte gikk vel til å legge opp, strikke litt og rekke opp igjen. Til slutt blei jeg fornøyd med 48 masker og igår kveld fikset jeg disse ferdig:

Det er så vanskelig å fange fargen på garnet for det har så mye glans i seg men her er enda et bildet som viser fargene litt bedre. Herlige myke farger.

Pulsvarmere er strikket i spiral og er deilige å ha på! Jeg strikket spiralen hver sin vei på hver sitt arm slik at det ser "riktig" ut når man tar dem på. Ser at jeg har vist flytet spiralen litt skjeivt på den ene - slik er det å følge med på en spennende film og ikke på strikketøyet, he-he. Så ikke det før jeg var ferdig og holdt på med å feste trådene, men orsker ikke å rekke opp, for det blir jo ikke synlig i bruk uansett, så det får bare være.post signature


2 kommentarer:

  1. De ser gode ut, også er riktig deilig garn du har strikket dem av.

    SvarSlett
  2. De så gode og stilige ut. Du er bare superflink med strikkepinnene :)

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!