søndag 16. september 2012

En liten opdatering

På tia å komme med en oppdatering. Nå har det virkelig vert et meget langt opphold fra bloggin for min del. Det skyldes nok at det har vert lite tid til håndarbeid og blogging. Først så var det et prosjekt jeg hold på med i hele mai som jeg strikket og sydd for harde livet til, hehe. Men kunne ikke blogge om det. Så var det jo eksamen og innleveringer på skolen også kom det jo ferie!!! I mellomtiden har jo også overlocken min tatt seg en aldri så liten ferie. Det har lenge vert et ulyd på maskinnen så jeg leverte den inn for servise i juni og for noen dager sia har jeg endelig fått den tilbake. I tillegg har jeg kjøpt meg ny symaskinn også :) Kjøpte en Janome Easy Jeans
Så nå blir det endelig masse sying! Og jeg slipper å låne symaskinn fra noen eller sy på den gamle slitte maskinnen jeg har brukt til nå.
Strikkepinnene mine har faktisk hatt en lang ferie sammen med meg, helt fra juni av! Men jeg har jo strikket 4 monsterbukser både før ferien og nå etter ;) en av dem er nok gitt bort uten at jeg har tatt noen bilder :( en av dem har jeg klart å miste!!!! hadde den med meg på en flytur og den var heeeeelt ferdig strikket, bare noen broderisting som manglet etter at jeg har sprettet litt opp og rettet litt på ting. Utrolig kjedelig å miste en helt ferdig bukse! Siste gang jeg så posen med strikketøyet var i sikkerhetskontrollen. Så jeg mistenker at jeg glemte den der :( men jeg har rint flere ganger og de har ikke funnet den :( Men det er vell ikke noe å gjøre med det.... Jeg får bare vise dere de to andre da. Må bare ta bilder først, hehe. Jeg har strikket en kjole og flere hjelmluer så jeg håper det kommer mange bilder i bloggen min snart :)
Skoleåret ser ut til å bli veldig travelt, men jeg håper det blir et år med litt mer tid til håndarbeid enn det siste året har vert.
God helt til dere alle!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!