lørdag 29. september 2012

Elvira kjolen

Da har jeg endelig fått tid til å ta bilder av en Elvira kjole jeg har strikket for en stund sia.
Denne kjolen er i ca str. 2 år. Strikket i nydelig mykt ullgarn fra Mosaic moon. Oppskriften fåes kjøpt på Ravelry. Veldig vanskelig å ta bilder av lilla fargene, de er nok mye mer intense og fyldige i virkeligheten enn på bildet, hehe. Her er et forsøk på å ta flere bilder med min egen lillemor som modell :)
Kjolen er strikket til en som er et halvt år eldre enn henne og litt høyere så regner med at den ikke blir riktig så si til henne :) Ellers må jeg bare skryte av det herlige garnet!! Det var så lett og drøy at jeg blei skikkelig overasket! Brukte faktisk bare knapt 60 gr garn på denne størrelsen. Og kjolen strekte seg litt vask/blokking slik at den er jo nesten 50 cm lang :) Så den varer lenge!
Titt-tei :) Nå strikker jeg enda en Elvira i samme garnet til storesøsteren slik at dem begge får like kjoler :) den jeg holder på med er i str. 6 år. Den vokser fort, men føler egentlig at det har gått litt treigere med så mange flere masker på pinnen enn til str. 2 år, hehe. Men den kommer snart :)

5 kommentarer:

 1. Lille vennen kan voksa masse i den kjolen ;)

  SvarSlett
 2. Kjempefin kjole.
  Og ellers mye lekkert her.

  SvarSlett
 3. Så flott kjole, jeg har også strikket den, grønn WM som jeg ble kjempefornøyd med, dessverre ble den fort liten, eller kanskje jeg strikket den for liten....;-)

  SvarSlett
 4. Takk for koselige komentarer :)

  SvarSlett
 5. Hei. Begynt å strikke denne kjolen nå, men er som nybegynner å regne i strikking;) hvordan skal man strikke " udt"? Oppskrift fra Rasmilla.dk. står forklart som " tag lænken opp mellom 2 m og strik den dr ret" men jeg forstår ikke hva man mener her. Glad for svar ;) hoitkli@online.no

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!