søndag 22. april 2012

En ny monsterkompis: møt lille Caroline

Etter at jeg har strikket en liten minimonster bleiebukse til snuppa mi fikk jeg et sprøsmål fra ei vennina av meg om ikke jeg kunne strikke en slik monsterkompsi til hennes jente også. Vi hadde jo en avtale om at jeg skulle strikke en bukse til snuppa hennes så hun skulle jo bare velge og når hun valgte monsterkompis, blei det jo selvsagt det :)
Møt lille Caroline monsterbukse! Dette er en bleiebukse som skal brukes over tøybleiene. Strikket i Sandnes alpakka i str. L og det gikk 77 gram til dennne: ca 53 gr. av lysrosa bunnfargen, som egentlig er veldig lys og mild i fargen og ikke skpar som den ser ut på bilde hos meg, og ca et halvt nøste av den plommerosa til kontraster og noen meter med grønn, blå og hvit til brodering. Min egen oppskrift som for øvring kommer på print etterhvert ;)

8 kommentarer:

 1. S¨søt den ble, de er fine disse monsterbuksene dine

  SvarSlett
 2. Den var jo så skjønn da!!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselige komentarer :)

  SvarSlett
 4. Så mye flott du lager! Måtte bla meg litt nedover i bloggen, ble så imponert :) Ser at du selger treknapper i et innlegg lengere ned. Om du ikke har solgt unna alt er jeg veldig interessert i å kjøpe! :)

  SvarSlett
 5. Takk for koselige komentarer :) Emma: jeg har en god del knapper enda så bare å sende meg en e-post om hvor mange du ønsker :)

  SvarSlett
 6. Hei Vera. Du får tøybleien!!!!! http://sunbeeandfriends.blogspot.com/2012/05/tamtatatam-og-vinneren-er.html Send meg adressen din, så sender jeg den allerede i dag.

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!