lørdag 6. november 2010

TIL SALGS: gaveposer *ALT SOLGT*

Viste du at det brukes minst 60 millioner meter julepapir til innpakning (Nettavisen) Innpaksningspapiret inneholder lite papirfiber men mye miljøgiftige stoffer som ikke egner seg til gjenvinning. Det går an å tenkte annerledes og la være å bruke innpakkningspapir. Hvorfor ikke bruke lekre gjenbrukbare gaveposer i stoff?
 Slike tøyposer er både lekre, slitesterke (ingen hull gjennom tynt papir der halve gaven stikker ut), kan brukes om og om igjen til enten å pakke julepynten ned i disse posene eller bare pakke ny gave i dem og gi dem videre. Legger du gavene dine i slik gavepsoer blir de definitivt godt synlige under juletreet.
Jeg har sydd gaveposer i flere størrelser for salg både med julemotiv og mer nøytral motiv som kan brukes til å pakke inn bursdagsgaver. Her kommer det et lite uttvalg og det kommer flere motiver og størrelser ila nærmeste ukene. Posene har silkebånd og sydd med definert bunn. Jeg har målt størrelse på posene utenom den øverste rynkedelen over knytingen, altså størrelsen forteller ca hvor stor gave som går oppi posen.


Liten gavepose med julemotiv. Str. er ca 16x13x4 cm

Pris: kr. 15 pr. stk.
        kr. 40 for 3 stk.
        kr. 60 for 5 stk.

Mellomstore gaveposer med julemotiv eller i ensfarget rød sateng stoff.
Str. ca 17,5x19,5x6 cm

Pris: kr. 25 pr.stk.
        kr. 65 for 3 stk.
        kr. 100 for 5 stk.

Store gaveposer med julemotiv eller med blomstermotiv.
Str. ca 21x23x10 cm

Pris: kr. 35 pr. stk.
       kr. 90 for 3 stk
       kr. 140 for 5 stk. Jeg vil også gi rabatt ved kjøp av 5 poser i forskjellige størrelser.

For bestilling send meg en mail på virsimon(at)online.no

9 kommentarer:

 1. Så lurt med gaveproser i tøy:-) Kjempefine var de.

  SvarSlett
 2. Jeg deler denne på FB jeg, for jo mer jeg tenker på det, jo lurere syntes jeg det er. Kanskje en ide og å oppfordre til å bruke posene på nytt når man gir dem bort...

  SvarSlett
 3. klart skal de brukes på nytt og på nytt :) jeg har tenkt å legge ved en lapp der det står at posen skal brukes til å pakke inn nye gaver eller ev. bare returneres til avsenderen. Så sørger man selv for å bruke den om igjen. :)

  SvarSlett
 4. Flotte poser du har sydd og en knallgod ide. Men jeg reagerer på at du selger de VELDIG billig..... Verdsetter du ikke eget arbeid?

  SvarSlett
 5. Takk, Sigrunn :) Klart verdsetter jeg arbeidet mitt. Men det kan være greit med litt lavere introduksjonspris, sant? også fikk jeg gjort noen gode innkjøp denne gangen slik at innkjøpsprisen gir meg mulighet til å gi god pris denne gangen. :)

  SvarSlett
 6. Jeg synes de posene var kjempe lure og lurer på om det er inkludert porto eller om kjøper betaler porto? :)

  Hilsen en som ønsker å være miljøvennlig (:

  SvarSlett
 7. Porto kommer til etter postens satser. Men det blir som oftest ikke noen store greier. Posene veier jo ikke så mye og heller tar så stor plass. Har nettop send en pakke med 8 poser til 18 kr :) Har sydd noen i mørkegrønn med julebamser på, som jeg er litt treig å få lagt ut bilder av.

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!