lørdag 30. oktober 2010

En bitteliten retro skilpade bukse.

Ei vennine av meg venter en baby snart og de skal bruke tøybleier så da ville jeg strikke en liten bleiebukse til kommende tøybleiebarnet. Jeg valgte denne morsomme skilpademønsteret.

Buksen er i en av de minste størrelsene så jeg håper den passer til nyfødt og noen uker utover. Denne gangen brukte jeg Heilo ullgarn og det gikk 68 gram til denne buksen: 42 gr orange og 26 gr lilla.

4 kommentarer:

 1. Hei, hei, takk for besøk på bloggen min! Kuuul bukse :o)
  Jeg brukte tøybleier til min sønn for 17 år siden, men kan ikke sammenlignes med alt det flotte du lager!! Det var bare hvite "laken" som vi brettet etter beste evne, med lanolinullbukse utenpå. Det var noe styyr, hehe.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Takk-takk :) Tøybleier idag er nok ikke slik de var for 17 år sia :) selv de enkle hvite "laken" er nok enklere å bruke nå enn det var da ;) Og lanolinbukser trenger jo ikke å være kjedelige! All ren ull vil jo ta til seg lanolin så det er bare å slippe fantasien løs ift utformelse. Også har man jo vaskemaskiner å vaske alt isteden for koking så tøybleier er gøy nå!

  SvarSlett
 3. heii..nydelig bleiebukse!!:) selger du sånne?
  evt kvar finn eg oppskrift...so kan eg høre om mormor vil strikke til meg?:)

  SvarSlett
 4. Takk, tantebleik :) jeg selger ikke sånne bukser (ikke akkurat nå i alle fall) strikket litt etter hodet, men det finnes oppsrkift å få kjøpt til disse. Heter Turtle Butt. Her er ravelry link
  http://www.ravelry.com/patterns/library/turtle-butt

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!