torsdag 14. oktober 2010

Julegaver småstrikk.

Jeg har begynt på litt julegaver til familien og har nå strikket ferdig et par tovede lappetøfler i Fritidsgarn. Det gikk 123 gr til dette paret. Jeg tviler på at jeg orsker å strikke flere slike for det er så kjedelig  strikke frem og tilbake og sy dem på så mange plasser!!!! Men jeg håper bare at mottakeren blir fornøyd :)

Så har jeg endelig fått brukt opp det store nøstet av det finske garnet: eldste snuppa mi har bestilt sokker så det er til henne jeg har strikket og minsten fikk 2 par votter av rester. Brukte også 14 gr hvit rubin til det ene paret da jeg så at jeg kommer til å gå tom for garnet til det andre paret. Og det gikk akkurat. brukte totalt 163 gr dvs hele nøstet, det er bare 1 gr. av det igjen.
I det ene paret blei vottene ganske lik hver andre og sokkene har jeg ogsåprøvdå få til å bli like,
mens det paret votter med hvit  Rubin blei det veldig forskjellige.
Det med hvit er strikket i ca str. 3 år og passet fint til lillebror her. Mens det andre parret bommet jeg litt på størrelsen og de blei i ca 1-2 år størrelse og akkurat litt for små så jeg er litt usikker på om de blir en julegave eller om jeg legger dem ut for salg.
Jeg likte veldig godt å strikke med dette garnet for det blei et morsomt mønster. Så neste gang vi er i Finnland blir det noke flere nøster på meg.

6 kommentarer:

 1. Herlige tøfler - de faller nok i smak!

  SvarSlett
 2. Flotte ting du har strikket som kommer til og varme i vinter Norge :-)

  SvarSlett
 3. Så fine julegaver du lager! Og så greit å få litt av det unna før julerushet setter i gang for fullt! Flink er du!=D

  SvarSlett
 4. Hjemmelagede julegaver er det aller besteste man kan få!

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!