mandag 28. juni 2010

Jeg har farget ullgarn

Kan ikke si at resultatet blei helt mislykka men det var ikke akkurat denne fargen jeg hadde forventet meg, he-he.

Det blei en fin brungrå farge men jeg hadde regnet med SVART!!! Vet ikke hva som blei gjort feil men det blei altså slikt. Farget 100 gr med ren ullgarn med en pakke Dilon farge beregnet på 250 gr. tøy og håndfarging. Kan tenke meg jeg valgte feil farge, brude kanskje kjøpt den som er beregnet på å farge ulla for hånd ikke bare den "håndfarging" farge. Eller kanskje det hadde noe å si at ulla var orange til å begynne med? Hm... vet at jeg hadde farget ull før, klær altså ikke garn, og vet jo at ulla tar fargen helt supert til seg og at mørke farger dekte til de lyse fargene ullplaggene var i utgangspunktet men denne gangen ei... ingen svart garn, he-he. Men brunt kan jeg godt leve med :) Må bare finne andre måter å farge på får å få til svart. Håper jeg finner på noe plantefarger for å farge med Dylon luktet ikke akkurat noe fint, he-he.

post signature


3 kommentarer:

 1. Svart eller ikke, jeg elsker brunt jeg - så jeg syntes det ble kjempefint! Takk for innleggene i bloggen min, det var skikkelig koselig:) Mønsteret i den rosa lappen er ett "enkel flette" mønster jeg fant i bok.

  SvarSlett
 2. Glemte å skrive noe jeg ville si:)
  Jeg bruker ikke tøybleier eller bleiebukser til min egen tulle, men den bleiebuksa med skjørt over.....nyyyyydelig! Også så fint mønster på skjørtet - er det egenkomponert?

  SvarSlett
 3. Takk Lena! Du kan jo prøve ut tøybleier bare for å bruke en slik bleiebukse med skjørt over ;) Mye luftigere enn engangs nå på sommeren ;) ja, oppskrifta er min egenkomponert :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!