tirsdag 6. juli 2010

Enda en lang ullbukse med Liverpool motiv

En lang ullbukse i Trysil superwash ullgarn str. 3-4 år. Ullbuksen har Liverpool brodert på nedover venstre beinet forranOgså er det Liver bird bak på rumpen. Det fineste ville ha vert en rød fugl på hvit bakgrunn men hvit er jo så upraktisk farge til en buksen, he-he.
Strikket denne buksen med litt ekstra vidde slik at den kan fint brukes over andre klær under vinterdressen. Også er det ekstra lengde på vrangbord både nede og oppe slik at den kan brettes opp/ned. Det gikk 213 gr. til denne buksen.

post signature


6 kommentarer:

 1. Så tøff ullbukse, Kjempefint med Liverpool logoen. Det er Liverpool som er det beste laget i følge guttene her i huset.

  SvarSlett
 2. Så kjempestilig ullbukse ....
  Dette er noe for en liverpool fans da..
  Ønsker deg en flott og solrik sommerdag :-)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott bukse og hadde virkelig vært noe å gitt bort i gave til min lillesøster da pappan er fotballfrelst ;)Pris på en sånn bukse i en stor 2 års/ liten 3års størrelse?
  -Hilsen tøybleiebruker

  SvarSlett
 4. Hei Vera!!!!

  For en superkul bukse!!! Her er det nemlig Liverpool for alle pengene, og nå som vi venter
  nr 1 hadde dette vært en toppen gave til pappa!! =) Strikker du bare på bestilling eller selger du mønster også? Er nemlig innmari glad i å strikke selv også =)

  Hilsen Elise

  SvarSlett
 5. Tusen takk for ros, damer :)
  Elise: jeg har noen mønster jeg har tenkt å legge ut for salg, men akkurat denne bukse er jo veldig enkel :) det er bare å strikke en buksemodell du er fornøyd med og brodere dekorasjoner på selv. Om du velger noe tynnere garn kan du bruke den liverbird diagram som ligger ute på Ravelry. Jeg har tegnet og redigert på denne jeg har brukt ut ifra LFC logo og medhjelp av KnitPro diagram program.

  SvarSlett
 6. Men gurimalla så smart!!!!! Tusen takk for tipset!! KnitPro var jo innmari artig!! Jeg skal følge med på siden din for å se mønter til salgs. Keep up that good work!!

  Elise

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!