torsdag 24. juni 2010

"Baby Lena" bleiebukse med skjørt

Da har jeg strikket enda en bleiebukse med skjørt på :) denne gangen til datteren til ei vennine av meg . Fargene på bildene lyver litt da bleiebuksen er egentlig i en herlig mørkrosa og solgul farge og ikke rød og orange som det er ut nå.

Denne er et fint tilskudd til bølgekolleksjonen min :) Som dere ser så har jeg brukt bølgemønsteret (igjen!) he-he. Regner med at plaggene med bølgemønsteret får eget kapitel i oppskriftsboka mi!

Bleiebuksen er strikket i Villmark garn og er str. L som jeg håper skal passe jenta, som er forøvrig litt over 1 år gammel) både iår og til neste sommeren. Det gikk 107 gr til denne.
Ullbuksen fikk navnet "Baby Lena" fordi det er slik jeg tenker på den søte snuppa :) ikke fordi hun heter Lena og heller ikke hun er en baby lengre men helt fra hun var bitelita hadde minste gutten min kalt henne for baby Lena :)

Ullbuksen skal brukes som sperrelag over tøybleier så den er vasket og kuret i lanolin nå :)

post signature


15 kommentarer:

 1. Nok en gang tryller du frem de søteste ulltruser.
  Nå bruker snuppa mi altiett bleier eller lommebleier, så et slikt skjørt blir det nok ikke på henne i år:-(
  Ha en fin,fin dag, å kos deg med dine strikkerier.
  ps. Nå har jeg begynnt på Liverpool ullbuksa. Har prøvd å tegne av mønsteret fra bildet av buksa di. Det ble tegnet noen forslag før jeg syns jeg fikk det til. Blir spennende å se hvordan det blir på buksa. Ikke lett å tegne av fra et bilde akkurat,men 4åringen ser ut til å bli fornøyd, å da er det greit.
  Takk for mye god inspirasjon.

  SvarSlett
 2. Aldeles nydelig igjen!
  Finnes det mønster på disse eller er dem i hodet ditt?

  SvarSlett
 3. så skjønn!!!
  herlige tb-rompe med den der på *smelt*

  SvarSlett
 4. Det er noe av det skjønneste eg har sett!! *dån*

  Utrolig koselig design du har på bloggen din!

  KOS deg og ha en herlig søndag og en flott uke!

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 5. Takk for ros, damer :) Så koselige å lese :)
  Maria: det er jo bare å skaffe noen søte formsydde og et par slike bukser til sommeren så kan dere også bruk det :) mye lyftigere enn lommebeleir i varmen! ;) Gleder meg å se liverpool buksen din! Jeg har 2 på pinner nå en lang og en lang med seler.

  Lunamom: akkurat denne modellen er foreløbig kun i min hode, he-he. Holder på å få det ned skriftlig så det kommer en oppskrift på den etterhvert!

  SvarSlett
 6. Siden jeg heter Lena må jeg fnise litt over navnet på denne buksa. Men søt var den altså! Jeg fikk bare et mentalt bilde av meg selv iført denne og det ble veldig, VELDIG feil...=P

  SvarSlett
 7. He-he, så morsomt, Frk.Badegakk :) Slev om du heter Lena så er du jo ikke en baby lengre ;)

  SvarSlett
 8. Den var virkelig søt.Smart idee til ei lita tulle.Håper du skriver ned oppskriften etterhvert.Koselig blogg du har.Ønsker deg en fin sommer

  SvarSlett
 9. Så mange herlige bleiebukser du lager, falt såpass for denne at jeg nesten vurderer å utsette bleieslutt for lille troll her, og ønske meg en slik en!

  SvarSlett
 10. Sånn vil jeg strikke til tantegullet mitt, søtere bleiebukse finnes ikke. Kan jeg spørre om hvor du har funnet oppskriften? Den var jo helskjønn :)

  SvarSlett
 11. Takk igjen :) Oppskriften er min egen. Jeg jobber med størrelsene nå og skal skrive ned oppskrifta og legge den ut. Må bare finne litt mer tilgjengelig garn, he-he, for Villmark er jo gått ut av produskjon :( desverre.

  SvarSlett
 12. utrolig skjønn bleietruse. håper du kan legge ut oppskrift snart slik at mine barn og babyene familien kan få slike

  SvarSlett
 13. Har du skrevet ned oppskriften nå? Var utrolig søt og fin :) svigermor hadde veldig lyst og strikke denne til den kommende datteren min.

  SvarSlett
 14. Er det mulig å få tak en oppskrift??? ville vært super søt til min lille til sommeren!!!!!

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!