torsdag 18. juni 2009

Vi har besøk av Ellevil Jade Younder sjal.

Vi har besøk av denne herligheten:Fikk sjalet tidligere i uka og første inntrykket var med en gang: for et herlig mykt sjal!!!!!! Også har det ikke jærekanter!! Herlig! Det måtte prøves på med en gang.
Så vi kledde oss for tur og jeg fikk lillemann på ryggen. Og skjønte med en gang at jeg er ute av trening med sjal!!!! Hi-hi.... Har jo hatt en Indio men den har vert alt for kort til noe annet en ryggsekk på ryggen så omslutet kryss eller vrikkesikker eller omvendt omsluttet kryss (eller hva den bærmetoden heter) har jeg ikke brukt på over et halvt år! Og det kjente jeg med en gang på hvor svett jeg blei av alt knyting styret, he-heDet blei litt slurvete knyting men jeg hadde ikke tid til å styre mer, vi ville ut og prøve!!!! Lillemann var jo fornøyd uansett! Han kom jo en del høyere opp i sjal på ryggen en i MT eller Manduca vi bruker til vanlig så han hadde det supergøy! Selv om det ikke ser ut som på bilder - han er ikke særlig glad i å stå stille, hi-hi, han ville gå! gå! gå!
Sjalet er meget mykt og lett og tynt. Enkelt å knyte og stramme og er stødig. Vi spaserte en tur til noen venner av oss og når vi skulle hjem ville de se hvordan man bruker sjalet på magen og da blei det en kosebæretur med lilleman på magen.
Det er lenge siden sist jeg hadde langt nok sjal til å bruke til magebæring og det var herlig! Det blir jo heller ikke mye magebæring med en snart 12 kg tung og noen og 80 cm lang store lillemanen min :) Så han syns det var super koselig å sitte på magen og ville absolutt ikke ned da vi kom hjem og jeg skulle knyte sjalet opp og la ham gå. Da holdt han fast i meg med den ene hånden og i sjalet med den andre og ropte "Oppi! Oppi! Kose!"
Herlig!!!!
Jeg er i alle fall meget fornøyd med sjalet og kunne gjerne ha tenkt meg et slikt! perfekt sommersjal!
Vi skal nok prøve det i noen dager til så jeg kommer sikkert med litt flere tilbakemeldinger. Akkurat nå er det bare noen små ting som jeg er ikke helt fornøyd med det: først fargen - den er litt for blass for meg. Fargen på bruksbildene viser fargen på sjalet best syns jeg for det bildet som er i butikken er litt feil syns jeg, Younder er ikke så kraftig i fargene. MEN det finens jo andre farger så mulig andre er mye mere etter min smak? Så syns jeg de skrå endene er litt for lange. På en måte kan det være greit med litt lange skrå ender på sjalet for da blir jo knuten mindre men jeg liker å ha hele sjalet i knuten ikke bare de skrå endene og da blir de en lang hale av dem. Men det er jo sikkert en vanesak.
Nå har vi prøvd sjalet i flere dager og jeg kan tilføye at jeg liker det godt i flere lag i knyting som omslutet kryss eller vrikkesikker eller lignende men syns at i et lag som ryggsekk eller kenguru eller lignende knytinger siger sjalet litt med så stort barn som lillemann er (han er snart 12 kg) Så jeg ville ha hatt dettte sjalet langt ikke kort til ryggsek knyting eller noe.

Tusen takk til Ellevil for lånet!

2 kommentarer:

  1. åååhh... så nydelig bilder!! Hærlig gutt! Og bra omtale!

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!