mandag 8. juni 2009

En ny monsterbukse er ferdig! Bilderas!

(Klikk på bildene om du vil se større bilder)

Og det blei et herlig grønt monster det her! Fargene er nok roligere i virkeligheten, ikke så skarpe som på bilder men skikkelige fine syns jeg :) (jeg er jo meget glad i grønt, må jeg si)Denne er strikket på bestilling. Str. ca 1-2 år. Etter den erfaringen jeg har gjort med buksene til lillemann her i huset så skal denne kunne passe fra rundt 7-9 mndr så jeg håper den eieren kan bruke den fra høsten av og gjerne neste også ;)
Her er den store monster smilen på rumpa:
Buksen er strikket i herlig mykt Lima garn (peruvian ull fra hjertegarn.dk) og det mørkegrønne er Safir garn. Denne skal kunne brukes som sperrelag til tøybleier så den er lanolisert nå.
Denne gangen fikk jeg lillemann til å stå modell for å vise herlighete in action:Sitte må jeg kanskje si? For det er ikke lett å fange øyeblikkene når en på 18 mndr utforsker verden. :) Vi prøver på nytt:
Bein innnerlengden på denne monster buksen er 22,5 cm + 5 cm vrangbord og som dere ser er det enda litt til å gå på i høyden slik at gutten min kunne sikkert ha brukt denne modellen enda i flere måneder.Nå var det ikke like gøy å stå og se på havet, nå måtte jo han gå en liten tur og undersøke hva som er på andre siden ;) Og da får vi monsteret i profil :)Håper den faller i smak og passer den nye eieren :)

3 kommentarer:

  1. Kjempefin! Hærlig rumpemodell! ;)

    SvarSlett
  2. Kjemeflott bukse og fin modell :) Nydelig fragekombo, jeg skal prøve noe sånt hvis jeg skal strikke flere monstre!

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!