søndag 18. mars 2012

Ny hjelmlue til lillesnuppa miLillemor vokser fort! Plutselig oppdaget jeg at hun måtte ha nye lue NÅ! Så det passet fint at jeg hadde forelesninger på mandag, hehe. Så da strikket jeg en nye hjelmlue til henne :)
Denne gangen i Hacho og den rosa kanten er Sandnes alpakka. Elsker disse luene! De sitter så godt på :) tidligere har jeg felt med at jeg tok en maske av og strikket 2 og trekkt den første masken av slik at det blei en stilig effekt, syns jeg da. Denne gangen felte jeg litt annerledes: tok 2 masker av og strikket en og trekte begge de to første maskene over. Og det blei veldig fin flette der jeg felte :)
Slikt ser fellingene ut: en maske over til venstre og to masker over til høyre. 


Jeg klarer liksom ikke å bestemme hvilken måte jeg liker best, hehe. Begge har jo sin sjarm. Hva syns du? hvilken liker du best?

9 kommentarer:

 1. Så fine luer du har strikket. Minner meg om at jeg har et par sånne liggende som bare mangler å sy på snor og feste tråder. Sånn går det når man får dilla på et eller annet uten at det er en større plan med det.
  Ønsker deg en god søndag videre.

  SvarSlett
 2. De luene er kjempekjekke! Takk for titten. :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine luer!
  Jeg har aldri strikket en sånn, kanskje jeg skal prøve det. Jeg skal da bruke meg av felling nr 2, den til høyre. Veldig fin måte og felle på, takk for tipset!
  Ønsker deg en fortsatt fin søndag!
  Pernilla

  SvarSlett
 4. Hjelmluer er kjekke plagg - må se til å få strikket noen jeg også til tantegullet som kommer i juni/juli:
  Likte fellingene på begge luene jeg.

  SvarSlett
 5. Knallfine luer, og nydelige farger!!
  Og jeg ble litt lattermild nå... Jeg har nemlig 4 hjemmenøster her hvor jeg har lurt leeenge på hvilket garn det er. Det er jo så fint, men jeg kunne ikke for mitt bare liv komme på hva det het eller hvor jeg har kjøpt det. Og så var det jo Hacho!! Så takk for det ;)

  SvarSlett
 6. Merkelig hvordan disse barna plutselig vokser... Jeg synes fellingen ble finest på den blå lua, men strengt tatt synes ikke forskjellen annet enn på nærbilder ;)

  SvarSlett
 7. Takk for koselige tilbakemeldinger :) det er visst store enighet om at den andre felling på den blålilla lua er finest. Da trur jeg at jeg skriver den i oppskrifta. Silje: Hacho er supert garn, syns jeg! Nydelig mykt! Så artig at du har noen nøster liggenes :) Det blir nok noe fint ut av dem :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!