onsdag 28. mars 2012

En gavepakke til meg!!

Jeg er med i en hemmelig venn runde på tøybleieforumet  der vi laget gave til hverandre, vi mødre er i fokus denne gangen :) Så idag var det endelig min tur å få pakke! Og får en pakke det var! Når jeg åpnet pakken ventet det mange pakker å meg!
Jeg var veldig spent på hva pakene inneholder.... to av dem var litt store og tunge og kjentes som bøker. Så jeg måtte bare åpen de først og sjekke ut hva slags bøker feen min har tryllet frem til meg?
Og når jeg åpnet pakkene var jeg IKKE skuffet :) Jeg blei kjempe glad! For her ventet det en kjempe fin oppksiftsbok med lavkarbo oppskrifter som jeg ønsket meg veldig! Og ikke nok med det så var det også en anen bok som jeg har drømt om lenge! "Børnetøj du selv kan sy" med oppskrifter og veiledning på masse stilig retroklær til barn! Nå har jeg i alle fall ingen unskylding til å ikke prøve meg på å sy mer til de minste ungene mine i alle fall :)
Så var det en flat og myk pakke som innehold myke og deilige ammeinnlegg! Så bra :) Jeg har liksom ladri tid til å sy til meg selv, hehe.
Men det var jo enda flere pakker :) litt sunne godter fikk jeg også: goji bær som jeg har hatt veldig lyst å smake på lenge! og en pose med nøtter og andre gode saker :) 
Og i neste pakke var det enda mer goddis: 9 små sjokolader med 3 ulike smaker og 72% kokao! Og selvsagt når mamma finner på å åpne pakkene sine på gulve må jo lillemor sjekke ut hva det er for noe?
 Spennende! Nydelig! Perfekt for meg å ha i veska som en liten snaks til teen på skolen :)
 Og ikke nok med det som fikk jeg en store plate ren 100% sjokolade til å bake med eller som jeg har planer om lage konfekt til meg selv :) Heeeeelt uten sukker! Så dette var midt i blinket!
 Her er alle gavene mine samlet :) Har ikke jeg en utrolig flink og snill fe?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!