torsdag 24. november 2011

Hvordan gjøre gode bleier enda bedre

Ja! Det kan jeg fortelle dere ;) Vi har en god del BabyBeeHinds bleier som er supre bleier å bruke på natt! Absorberer suverent! Men jeg følte at det er en ting som manglet: nemlig bambus velur mot huden! Oppdaget tidlig at lillemor her trivdes best med bambus velur mot huden. Aldri noe antydning til rødhet med bambus velur! Så da fant jeg på en måte å forbedre våre gode BBH bleiene.
Jeg sydde rett og slett et ekstra innlegg med nydelig velur på toppen! Litt større noeinnsvinget innlegg som dekker det lange innleggetog gir nydelig myk overfalte mot barnets hud.
Sydde innleggene todelte med en del av 3 lag bambus fleece (omtrent samme som i selve BBH bleiene) og andre delen av 2 lag bambus fleece med velur på toppen.
Også sydde jeg de to delene sammen øverst, men lot den øverste delen overlappe den nederst med ca2-3 cm slik at det ikke blir så tykk kant øverst der binlegget skal kneppes i bleien og der hvor bleien knappes rundt magen. 
Veldig fornøyd med denne løsningen! Våre gode BBH bleiene blei enda bedre! de absorberer enda bedre siden de nye innleggene gir litt ekstra absorbering enn de små innleggene som følger med ;) Også er det jo litt gøy med farger :)


2 kommentarer:

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!