fredag 2. september 2011

To nye bleiebukser

Nå må jeg vise litt mer strikkerier som jeg har fått til på våren og i sommeren.
Denne bleiebuksen har jeg strikket til minste snuppa mi nå i sommeren. Buksen er i deilig Hacho garn (det multifargede) og i Vilmark til varngbrodene (det ensfargede røde garnet) Buksen er liten og lett og nett samt som den holder som bare det! Denne er i størrelsen Smal og snuppa bruker den nå :)
Også har jeg strikket en til, eller egentlig fått endelig ferdig en bukse som jeg har begynt på til minste gutten min den gangen har brukte tøybleier. Og det er jo over 1 år sia han sluttet med bleier, hehe.
Denne er strikket i Vestalnds garn og litt Mor Aase til vrangbrodene rundt lårene. Og denne er i størrelse XL for det var meningen at han skulle bruke buksen over natbleier som var daganske store da. Denne buksen har sett veldig annerledes ut til å begynne med og har vert både som shorites og en bleiebukse, men etter utprøving på oppdaget jeg at den var for stor som shorties, klipte jeg den og strikket som bleiebukse med ribb mellom beina for at den skal holde bedre og fortsatt var den for stor, hehe. Så da klipte jeg bort en rapport med mønster øverst og strikket  vrangbord opover igjen. Så nå er den i alle fall brukenes til større barn :) Veit ikke enda om jeg lar denne ligge et par år til minste snuppa kan passe i den eller om jeg gir den bort til noen som kan bruke den nå, får se... 

4 kommentarer:

 1. Fine bleiebukser!

  Settet i forrige innlegg var også kjempesøtt!

  SvarSlett
 2. Så flotte bleiebukser,du har strikket.

  SvarSlett
 3. Så flotte bukser. Likte spesiellt godt den øverste...skikklig freshe farger. Hvilke mønster har du brukt? :)

  SvarSlett
 4. Takk :) Det er mine egne oppskrifter jeg bruker når jeg strikker bleiebukser så det meste er nok i hodet mitt, hehe. Men jeg har planer om å få lagt de ut en gang.

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!