lørdag 10. september 2011

En liten bølgekjole til lillemor

Må jo vise frem den lille kjolen jeg strikket til snuppa mi i sommeren. Denne blei brukt som hentekjole når vi dro fra fødestuen hjem :)
Kjolen er strikket i melkefibergarn fra Viking. Garnet er nydelig mykt og deilig! 
Lillemor var født 7. juli og dette året hadde vi faktisk veldig fint sommervær :) med opp i mot 30 varmegrader og masse sol :) Så vi fikk brukt kjolen mange ganger i sommeren.
Her er lillemor 6 uker gammel :)
Jeg brukte min egen fantasi til kjolemodellen og blei rimelig fornøyd med resultatet. :) Syns det er så gøy å kunne strikke noen skikkelig søte plagg til jenta mi nå! Det er mer morro å strikke søte jentekjoler enn bare bukser til guttene mine, hehe.

3 kommentarer:

 1. Så skjønn kjole, å fargene var kjempefine. Tenker tilbake på da jeg var liten å hadde en saftis-favoritt med de fargene en sommer.
  Og ikke minst var modellen nyyyydelig :)

  SvarSlett
 2. Nydeleg kjole og ei nydeleg tulle!! Skjønar godt at den kjolen er brukt mykje. Så flott at de har hatt så mykje sol der nord!! Eg har sjølv ei søster som bur i Finnmark og det er jammen meg ikkje ofte det er varme og gode somrar der nord. Her har det bøtta ned med regn i heile sommar, dei siste dagane no har me faktisk hatt over 20 grader og sol. Kjempedeilig!
  Ønskjer deg ein fin laurdag.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med en nydelig liten jente. Kjolen var også kjempefin!

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!