tirsdag 30. august 2011

Bebinær Newborn meitai

I lengre tid har jeg tenkt at det er alt for få bæretøy til de minste om man ikke velger slynge eller sjal. Jeg selv elsker å bære min små i sjal, men mange ganger så tør ikke folk å prøve sjal eller får ikke til. Så jeg tenkte at jeg brude ha hatt meitai til å bære lille snuppa mi av og kunne låne den ut til folk for å prøve ut god bæretøy. Og meitai er jo ikke sååå skummelt som sjal for de fleste. Bebinær meitaier produseres av en flink dame her i Norge og jeg syns disse er veldig gode! så flere ganger har jeg spurt henne om ikke hun skulle produsere noen i litt mindre størrelse slik at man kan bruke de enda tidligere enn de som lages nå. Og en dag så lå en herlig Bebinær Newborn meitai i postkassen min!!!! Herlig grønn og rød meitai i bitteliten størrelse! Skjønneste C har sydd en til meg!!!
En herlig grønn cord med aplikasjon i brokadesilke med noe orientmotiv på den ene sia (denne sendte jeg til henne) og Thunder flrower morsom rød stoff på den andre sia
Kjempe fint laget og veldig behalgelig å bære i! Skal du ha deg en skikkelig kvalitets meitai kan virkelig Bebinær meitai anbefales på det varmeste! Vi har en i toddler størrelse som vi har brukt til lillemann her i huset og har vert veldig fornøyd! Og nå testes denne nye størrelsen ut for fult! Og konklusjonen så langt at den er like god som de andre Bebinær meitaier :) Breie, stabile og godt polstrede stropper og magebeltet er veldig behagelige. Hetten er praktisk og beskytter barnet fra vær og vind og sitter fint på. Eneste jeg oppdget at skulle det være en virkelig Newborn meitai som kan brukes allerede fra de første ukene etter barnet er født slik at barnet sitter med beina utfor panelet så bør man heller bestille en Bebinær Newborn med panel i sjalstoff eller lin med silke kanskje? eller annet mykt bomullstoff og ikke cord. Cord er supert til barn som veier en del kilo, men et lite nurk på 4-5-6 kg sitter nok bedre i mykere panel.

Har ikke rukket å ta noen action pics av min grønne Thunder flower da denne meitaien har nesten ikke vert hjemme, hehe. Den har vert på 2 feriereiser sammen med noen venner og er på besøk hos en annen vennine av meg nå. Så snart kommer den nok hjem igjen og lillemor og jeg skal kose oss med den!

1 kommentar:

  1. Wow så lekker den var :D Du har vært heldig med den ja.
    Gleder meg til action-pics :D

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!