mandag 11. april 2011

Blogglotteri premien min blir brukt til Turtle Butt bleiebukse.

Det er nå veeeeeeldig lenge siden, og jeg burde ha vist dette før til dere, men har nok hatt litt å styre med de siste måneder at jeg har rett og slett ikke kommet så langt. Men en gang i februar hadde Strikk og tøys en blogglotteri og jeg måtte selvsagt bli med :) Og overaskelsen og gleden var stor når jeg fikk en mail fra henne om at jeg var den heldeige vinneren!!!! ja!!! Så her får dere se den fine premiene jeg fikk:

et stort syskrin med 2 små bokser til knapper ol og 4 nøster Merino Extra fine fra Pickles. Det er ikke ofte jeg finner noe så det var kjempe gøy! Tusen takk for den fine premien! Og det passet kjempe fint med Pickles merino garnet i gave for jeg hadde akkurat tenkt om å kjøpe et par nøster for å prøve det ut, så nå har jeg fått min sjans. Og den har jeg selvsagt utnyttet allerede :) av det lyseste nøstet harjeg strikket en bittelite bleiebukse til snuppa i magen, men den skal få noen fine blomster på før jeg kan vise den frem :) og av det mørkeste nøstet sammen med Hacho ull har jeg strikket en Turtle Butt/skilpade bleiebukse.
Jeg bruker selvsagt aldri oppskrifter så veit ikke helt om jeg kan egentlig kalle den for TB bukse da jeg har både brukt helt annet garn enn det som er i oppskrifta (oppdget at jeg liker å bruke mye tynnere garn enn det som er anbefalt) og jeg bruker jo helt egne maskantall og strikker større leggåpninger og ikke nok med det har jeg jo strikket litt annerledes med bunn og kontrast fargenefor å få det slik jeg ville ha det :) men det blei jo fint! gleder meg å bruke buksen på lille snuppa som kommer til sommeren!

3 kommentarer:

  1. Så fin blogg du har!:)
    Og for en søt og nydelig bleiebukse:D

    SvarSlett
  2. Imponerende at du får til å endre så mye på mønsteret - resultatet ble i hvert fall knallbra :)

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!