søndag 25. november 2012

3 nye bleiebukser

Jeg har strikket 3 nye bleiebukser til å ha over tøybleiene til minstemor :) Det blei en liten og deilig myk Skilpadebukse i Mini alpakka fra Sandnes. Fargene er gammelrosa og mørk oliven. Syns det er så vanskelig å gjenngi de riktig på bildene.

Oppskrifta kan kjøpes på Ravelry og heter Turtle butt. Eneste at jeg liker disse buksene i mye tynnere garn enn oppskrifta så jeg brukte Mini alpakka og selvsagt bommet jeg litt på størrelsen av buksen. Snuppa mi har jo vokst! Og jeg fortsetter å tenke på henne som en liten baby!
Hun fikk også en søt multifarget bukse til dagbruk. Denne er strikket i noe håndfarget merinoull fra det store USA og vrangbord rundt leggene er i villmark. Nydelig myk bukse som ikke klør og som er passelig tynn :) Fargene er nok litt finere irl, syns nå jeg :) Det som ser nesten hvit på bildet er jo lysegult og det lysegrønne er jo knalllime.
 Men denne klarte jeg også å strikke i akkurat for liten størrelse! Går det virkelig an? Hehe.... Syns det er litt dumt at ikke minstemor fikk bruke disse to for jeg blei veldig fornøyd med dem! Men de blei nok solgt til noen som er mindre enn lillemor her. Så jeg må nok ta pinner fat og strikke flere nye til henne som er litt større enn dette.

Heldigvis så passet den siste buksen mye bedre :) Strikket i Cascade 220 til vrangbrod og resten er Ara. Blei en nydelig myk bukse med artig struktur som passer perfekt til nattebleiene :) Og igjen litt vanskelig å gjenngi fargene riktig. I virkeligheten er buksen mye fyldigere i farger, ikke så bleik.

Flere bleiebukser må det nok bli snart uansett! Må bare strikke noen julegaver først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!