søndag 27. mars 2011

Tottenham bleiebukse

Nå er det fryktelig lenge sia jeg har vist dere hva jeg strikker. Og jo da! jeg strikker enda :) Må nok innrømme at det har vert meget lite pinnearbeid de siste 5 måneder da jeg har vert utrolig kvalm de første måneder i svangerskapet slik at jeg ikke en gang klart å strikke noe, men nå har det nok gått seg till og jeg er gjenforent med pinnene mine, men tia? den strekker nok seg ikke til.... med ennorme mengder skolearbeid, praksis og 3 barn går det nok unna. Jeg har foresten 4 ferdige plagg i kurven min som trenger bare trådfesting. sømm under ermene osv, men det finner jeg likesom ikke tid til. Men her er det en bleiebukse jeg har sendt av gårdet for snart 2 måneder sia! så det er nå på tia å vise den frem :) Den er strikket til en baby og er str. L men egentlig er det jo i pappaens ære som heier på Tottenham fotballag :)
Med logoen forran på buksen og pappas navn og nummer på stumpen blei det nok en sukse hos pappaen :) 
Denne er strikket i Mor Aase og brukes som sperrealg over tøybleier.


5 kommentarer:

 1. Fantastisk!
  Jeg har akkurat tenkt at jeg skal strikke Tottenhamvotter til min kjære. Har du laget mønsteret selv eller funnet det noe sted?

  SvarSlett
 2. Takk,Ingvild! :) Jeg har bare laget mønsteret selv, tegnet det av på et rutet ark. Men jeg bruker også av og til et programm på nett som heter KnitPro ett eller annet, der man kan laste ned bildene sine og lage et diagram til brodering/strikking

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tips! Det KnitPro skal jeg ta en titt på:)

  SvarSlett
 4. http://husetvedveien.blogspot.no/2012/02/tottenhamvotter.html

  Her er forresten resultatet mitt. Brukte ikke KnitPro, kun ruteark på en lang togtur...:)

  SvarSlett
 5. Takk for det:) Ja, de er blitt populære, så det er jo gøy:)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en hilsen her. Takk! Det setter jeg stor pris på!