fredag 30. juli 2010

Bleimonsterbukse Lilja

Bleiebukse i str. L passer fra ca 9 kg til 13-15 kg avhengi av barnets former. Strikket i Safir ren ullgarn slik at den passer fint til dagbruk men kan gjerne brueks på natten til en som ikke tisser mye. På natt med litt større nattbleie passer den gjerne litt tidligere.
Målene på buksen:
  • høyde på vrangbord 6 cm
  • høyde forran 22,5 cm
  • høyde bak 24,5 cm
  • rundt lårene 20,5 cm ustrekt og 37-41 cm utstrekt
Kr. 230,- Selges nyvasket og nykuret. Porto for denne vil være 18 kr.
For bestilling send meg en mail på virsimon(at)online.no

torsdag 29. juli 2010

Til salgs: hjelmlue til baby

*SOLGT*
En hjelmlue i ca str. 2-4 mndr. Fargene fesken og oliven. Strikket i herlig mykt og deilig Sublime garn: 75% ekstra fin merinoull, 20% silke og 5% kashmir. Noe tykkere og varmere enn babyull. Perfekt passform! Sitter på som støpt.Håndvask anbefales men den kan maskinvaskes på 30 grader. Strekkes i våt tilstand. Tørkes flatt.PRIS: kr. 160,-ink. brevporto.
For bestilling send meg en mail på virsimon(at)online.no

Det gikk 33 gr til denne luen: 14 gr olivengrønn og 19 gr fersken farge

onsdag 28. juli 2010

Monsterbukse som bleiebukse

Jeg har lenge prøvd å få strikket en bleibukse med monster på slik som det er på monsterbuksene. Jeg har begynt for lenge sia men har rett og slett ikke hatt tid til å gjøre noe. Men nå følte jeg at MÅTTE bare bli ferdig! Så da strikket jeg ferdig 2 bleiemonstre :) To søte monsterkompiser til å ha over tøybleiestumpene. Begge er i str. L. Den ene kommer jeg til å legge ut for salg snart og den andre skal være en gave til en herlig nettvenninne jeg har blitt kjent med via tøybleier.no forumet. Jeg vil ikke fortelle hvilken av disse buksene er en gave og heller ikke til hvem ;) dette får bare bli en overaskelse!
Hva syns dere om disse minimonstrene? Er ikke de søte?

PS: og nå kan dere se den en bleiebuksen på in action :)

Det gikk akkurat 100 gr ren ullgarn til den grå/rosa/lilla buksen og 76 gr alpakka til den lysegrå-blå/rød bleiebukse.

fredag 16. juli 2010

Tøybleieforum

Lurer du på noe som har med tøybleier å gjøre? Hvordan det er å bruke tøybleier? Hvilke som finnes? Har lyst å lese om andres erfaring? Eller bare skravle og dele av dine erfaringer med andre? Da vil jeg anbefalle tøybleier.no forumet! På forumet er det mange trivelige småbarns mammaer og de har massevis av erfaring og kunskap som de deler gjerne! Og det er ikke bare tøybleier vi skravler om der: vi deler av våre erfaring om det å være foreldre, får masse inspirasjon av mange kreative damer til både strikking og sying osv :) Tøybleier.no er det forumet som jeg kan kalle for mitt "internett hjem" og jeg deltar aktiv der og bare MÅ innom der hver dag for å "treffe" alle. Vi har konkuranser der og gaverunder. Vil du være med? Meld deg inn da! Anbefales :)

post signature


onsdag 14. juli 2010

Trappetroll bleiebukse

En bleiebukse til sommeren med blonder nederst på beina. Blonder er det samme bølgemønster som jeg har brukt på trøya.

Ullbuksen er strikket til å passe sammen med den tøffe og romantiske trøya jeg strikket tidligere. Og ja, det er det samme garnet og den samme fargen, bildene er tatt av to forskjellige kamera og med forskjellige belysning og bakgrunn så det ser litt ulikt i fargen, he-he.

Så nå kan trøya/tunika brukes sammen med buksen som et søt sett eller så kan de selvsagt brukes hver for seg. Enklet tråd til trøya og dobbel tråd til bleiebuksen.

Buksen er strikket i dobbelt garn av tynn ull av ukjent merke og det svarte er Hifa 2. Bleiebuksen er i str. L og det gikk 102 gr til den.

post signature


tirsdag 6. juli 2010

Enda en lang ullbukse med Liverpool motiv

En lang ullbukse i Trysil superwash ullgarn str. 3-4 år. Ullbuksen har Liverpool brodert på nedover venstre beinet forranOgså er det Liver bird bak på rumpen. Det fineste ville ha vert en rød fugl på hvit bakgrunn men hvit er jo så upraktisk farge til en buksen, he-he.
Strikket denne buksen med litt ekstra vidde slik at den kan fint brukes over andre klær under vinterdressen. Også er det ekstra lengde på vrangbord både nede og oppe slik at den kan brettes opp/ned. Det gikk 213 gr. til denne buksen.

post signature