torsdag 21. mai 2009

Hjerter på rumpa: 2 nye ullbukser!

(klikk på bilder om du vil se større bilder av ullbuksene)

Jeg har vert noe treg til å oppdatere bloggen min
de siste ukene og har ikke lagt ut noen bilder. Men her kommer det bilder av forige ukes produksjon:

En liten shorties i størrelse Smal strikket i ullgarn jeg har kjøpt på e-bay en gang i tiden. Nydelig mykt! Dette er en del av en bestilling jeg har inne.
Fargen på garnet er delikat hvit med rød/gul/oliven
grønn melering og lysgule vrangbord. Så vanskelig å fange opp fargen syns jeg!
Det føles som om det er
sååååååå lenge siden jeg har strikket noe så smått. Har strikket etter den samme oppskriften jeg har strikket før så jeg håper den er stor nok til å være en smal selv om den ser jo så utrolig liten ut! Kanskje det blei en nyfødt størrelse? Kanskje jeg må strikke en ny? Får se ;)

Så var jeg endelig ferdig med gaven til Tøybleie jakten!!!


Vinneren har bestilt en shorties i lett og tynt garn til sommeren så denne blei stri
kket i Villmark. Fargene skulle være friske og sommerlige og lime var på ønskelisten så da valgte jeg den. Med nydelig dyp rosa til kontraster i vrangbordet.

Og selvsagt noe søt på rumpa!!! Et hjerte og en kattepus! Denne er i størrelse Large og skal forhåpentligvis passe vinneren (eller lille jenta hennes) til sommeren og leeeeenge etter det!

fredag 8. mai 2009

Enda en monsterbukse ferdig.

Igår gjorde jeg ferdig enda et romvesen monster på rumpa! Denne ullbuksen blei bestilt i superwash garn da den skulle ikke brukes over tøybleier men som vanlig bukse. Så den er strikket i Smart og Mor Aase superwash garn og noe smalere en de ullbuksene som skal være over tøybleiene. Monsterbuksen er enda en til snekkerbukse varianten med lange seler og et lite bærestykket foran til knapper. Beina er 26 cm + 6 cm vrangbordene nederst slik at de kan brettes opp først.
Størelsen på denne er ca 2-3 år.Håper den passer og faller i smak!

mandag 4. mai 2009

SALG! Ullbukser til tilbudspriser!

Vil du bestille noe ta kontakt på mail: virsimon@online.no

Våren er kommet til Alta og det ser ut som om sommeren er rett rundt hjørnet :) Det er verdt å feire syns jeg!!!! Så da feirer jeg det med å ha mai-salg på alle de ferdige ullbukser i bloggen min! I hele mai (eller så lange jeg har noen ferdige bukser igjen) kan du kjøpe dem med 20% i avslag! Kjøper du 2 stk. eller flere får du hele 30% avslag.